Hubungi kami

Pertanyaan? Komentar?

Untuk seluruh produk dan kontak di luar Indonesia, klik di sini untuk mengetahui informasi kontak lokasi SC Johnson terdekat di kota Anda.

 

Disebabkan pandemik Covid-19, kami telah menghentikan sementara segala operasi pejabat dan talian telefon kami telah ditutup. Maklum balas anda adalah penting untuk kami. Sekiranya anda mempunyai soalan atau kebimbangan, sila hantar soalan atau komen anda di bawah dengan mengisi semua medan yang diperlukan dan menekan “Hantar Email”. Oleh kerana pejabat kami ditutup, anda mungkin akan mengalami kelewatan dalam menerima respon daripada kami. Walau bagaimanapun, kami ingin anda tahu bahawa kami sentiasa bekerja keras untuk membalas secepat mungkin. Jika ini adalah kecemasan perubatan, sila hubungi doktor terdekat anda atau pusat kawalan racun tempatan. Terima kasih kerana memahami dan menghubungi SC Johnson.

 

Privasi Anda penting bagi kami.

Untuk mengetahui cara kami menggunakan informasi Anda, harap membuka PERNYATAAN PRIVASI. Dengan memberikan informasi, saya memahami dan menyetujui persyaratan yang tertera di dalam Pernyataan Privasi.

INDONESIA

*Kolom bertanda bintang harus diisi.

Catatan: Informasi Anda memerlukan waktu untuk diproses. Kami menghargai kesabaran Anda. Untuk mengirim formulir, tekan Send Email satu kali.